Hronika

Banjaluka: Četvoro uhapšenih zbog droge

Četiri osobe uhapšene su u Banjaluci zbog droge, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako su naveli, privedeni su troje Banjalučana S.M. V.M i N.N, te S.S. iz Doboja.

“Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici izvršili su legitimisanje lica S.M., kojom prilikom su kod istog pronašli i oduzeli pvc vrećicu u kojoj se nalazilo 10,3 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu i određena količina bijele praškaste materije. Nad licem S.M. je izvršena kriminalistička obrada, a nakon kompletiranja predmeta slijedi podnošenje izvještaja Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”, saopšteno je.

V.M. N.N. i S.S. su prekršajno sankcionisani, jer je prilikom legitimisanja V.M, kod istog pronađena i oduzeta određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu.

“Kod lica N.N.pronađena je i oduzeta PVC vrećica u kojoj se nalazila određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu, mrvilica sa tragovima zelene biljne materije, set staklena lula sa filterima i čistačima i pet pakovanja rizli, a kod lica S.S. pronađena je i oduzeta PVC vrećica u kojoj se nalazila određena količina bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ‘Spid’ i jedna traka sa natpisom LSD 1P koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu LSD”, dodaje se u saopštenju.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Slične vijesti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button