Banja Luka

Od 16. marta na javnom uvidu dva regulaciona plana

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost o izlaganju na javni uvid dva nacrta regulacionih planova, i to:
– NACRT REGULACIONOG PLANA ZA DIO PODRUČJA NASELJA DERVIŠI I NOVAKOVIĆI-VUJNOVIĆI koji će drugi put biti izložen na ponovni javni uvid.

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između magistralnog puta Banjaluka –Prijedor, istočne granice obuhvata Regulacionog plana kompleksa preduzeća „Bosanka“, ulica Jovana Bijelića i Put srpskih branilaca, u ukupnoj površini od 53,10 hektara i biće izložen na drugi ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća, Centar za projektovanje i konsalting “CPK“, Bulevar Desanke Maksimović br.2, prostorijama Gradske uprave, mjesnih zajednica Lazarevo 1, Lazarevo 2 i Zalužani, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08,00 do 16,00 časova u periodu od 16.03. 2021. godine do 23.03.2021. godine.

– NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA ZA PROSTOR REGIONALNOG CENTRA U BANJOJ LUCI

Nacrtom Plana obuhvaćen je dio prostora između ulica Dragana Bubića, Srednjoškolske i Ivana Gorana Kovačića u ukupnoj površini od 4,30 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting “CPK“ d.o.o. Banjaluka, Bulevar Desanke Maksimović br.2, prostorijama Gradske uprave, prostorijama Mjesne zajednice Rosulje, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08,00 do 16,00 časova u periodu od 16.03. 2021. godine do 16.04.2021. godine.

Nacrti oba plana biće objavljeni i na internet stranici Grada.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrte, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrti biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button