Banja LukaPolitika

PDP: Otkriti sav kriminal Dodikove vlasti u Banjaluci

– Većina građana Banjaluke je rekla da je Dodikov SNSD loše radio, da treba da idu i da njihov teror nad našim gradom mora prestati. “Gradonačelnik Stanivuković ima našu punu podršku da do kraja razotkrije sve kriminalne aktivnosti Dodikove vlasti u Banjaluci, jer to Banjaluka očekuje”, saopšteno je iz PDP-a.

– Prošla su puna tri mjeseca, a Milorad Dodik nikako da preboli poraz u Banjaluci, pa mu je to još uvijek neizostavna tema, saopšteno je iz PDP. 

U saopštenju se kaže da su smiješne njegove konstatacije da se gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković ponaša kao neko povrijeđeno dijete, jer još od izborne noći Dodik pokazuje da je povrijeđeno dijete samo on. 

Dalje se navodi da je većina građana Banjaluke rekla da je Dodikov SNSD loše radio, da treba da idu i da njihov teror nad našim gradom mora prestati.

“Od građevinskih mahinacija preko drugih brojnih lopovluka, korupcija i nesposobnost SNSD-e vlasti u Banjaluci se smučila našim sugrađanima i vrijeme je da Dodik to prihvati”, kaže se u saopštenju i dodaje da će novca u budžetu za projekte koje je Stanivuković obećao zasigurno biti, ali težak je posao na novoj gradskoj administraciji da u budžet grada vrati sva sredstva koja je prethodna administracija trpala u džepove svojih poslušnika i perjanica SNSD-a.

“Umjesto što priča bajke o navodnoj podršci koju uživa novi predsjednik Gradskog odbora SNSD-a, a u koje ni sam ne vjeruje, Dodik bi trebao da se oglasi o nelegalnim bilbordima preko kojih je bivša gradska uprava nanosila štetu budžetu od 500 hiljada КM godišnje. Mogao bi Dodik da spomene i činjenicu da se njegov SNSD nad Banjalukom iživljavao dvadeset godina, betonizujući grad, ostavljajući bez zelenila i dječijih igrališta, a sve da bi se punili džepovi građevinske mafije bliske njegovoj stranci”, poručili su iz PDP-a. 

Dalje navode da mu džaba sve priče, džaba mu i to što preko IRB-a daje skoro milion КM iz budžeta Srpske marketinškoj agenciji sa dva zaposlena da bi preko društvenih mreža blatili gradonačelnika Stanivukovića, kada je njegova politička poruka i ideja izlizana, a istina o dvodecenijskom kriminalu koji su činili u Banjaluci konačno izlazi na vidjelo. 

“Gradonačelnik Stanivuković ima našu punu podršku da do kraja razotkrije sve kriminalne aktivnosti Dodikove vlasti u Banjaluci, jer to Banjaluka očekuje”, saopšteno je iz PDP-a.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button