Banja Luka

“Srećni časovi” u Gradskoj upravi: Evo s kime se danas gradonačelnik Banjaluke družio

Praksa koja je uspostavljena sa mandatom novog gradonačelnika Draška Stanivukovića, već tradicionalno, svakog četvrtka se nastavlja.

Ovog puta, gradonačelnik je razgovarao sa radnicima Odjeljenja za prostorno uređenje, saopšteno je iz Gradske uprave.

“Od samog početka radimo neobične stvari, kada kažem neobične, mislim na to da pomjeramo granice na svim poljima, a pogotovo u odnosu sa zaposlenima. „Srećni časovi“ su upravo iz tog razloga važni, jer kroz razgovor se upoznajem ne samo sa radnicima, nego i sa problemima sa kojima se suočava Gradska uprava”, rekao je gradonačelnik.

On je još jednom istakao da je svaki radnik veoma važan za efikasnost rada Gradske uprave i njenu funkcionalnost, te poručio radnicima da su vrata njegovog Kabineta uvijek otvorena za sve sugestije, kritike i prijedloge.

“Kod mene i mojih saradnika naši zaposleni uvijek mogu slobodno, bez straha da dođu, da iznesu slobodno svoje stavove, mišljenja i ideje, da kažu šta ih muči. Ja želim da u meni i mojim najbližim saradnicima, svaki radnik Gradske uprave, prije svega vidi prijatelja, sa kojim može otvoreno da razgovara, jer samo tako, kada pobijedimo strahove i predrasude, možemo reći da smo uspjeli u svojim namjerama da donesemo promjene, kako u grad, tako i u Gradsku upravu”, istakao je gradonačelnik.

Gradonačelnik je i, ovog puta, simboličnim poklonima obradovao neke od članova kolektiva.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button