Hronika

Kostrešević: Niko ko je umiješan u ubistvo inspektora neće biti pošteđen

Niko od onih koji su umiješani u ubistvo policijskog inspektora Nenada Markovića u Bijeljini neće biti pošteđen odgovornosti, poručeno je u vanrednom obraćanju policijskih rukovodilaca.

Siniša Kostrešević, direktor Policije Republike Srpske, izrazio je duboko žaljenje i saučešće porodici ubijenog kolege.

“Nijedna okolnost u vezi sa ovim događajem, te nijedno lice koje je umiješano na bilo koji način neće biti izostavljeno niti isključeno odgovornosti”, naveo je Kostrešević i izrazio opredijeljenost policije da preduzme sve mjere da se svaki detalj u vezi sa ovim slučajem rasvijetli.

Stjepan Terzić, načelnik Policijske uprave Bijeljina, rekao je da im je pucnjava prijavljena sinoć oko 23.57, a u prijavi je navedeno da se dogodila ispred ugostisteljskog objekta “Jill”, u Ulici Meše Selimovića.

“Izlaskom na lice mjesta potvrdili smo navode prijave, te utvrdili da je tom prilikom teško ranjen policijski službenik, koji je odmah prevezen na ukazivanje ljekarske pomoći”, naveo je

Terzić, te dodao da su uhapšena četiri lica, a danas je intenzivno nastavljena radnja na dokumentovanju ovog krivičnog djela.

Kako je naveo, po prikupljenim saznanjima, sva lica koja se direktno dovode u vezi sa ovim slučajem nalaze se pod kontrolom policije.

On je dodao da osim njihovog kolege niko nije ranjen u ovoj pucnjavi. Podsjetimo, Marković je podlegao povredama.

Slične vijesti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button