Banja Luka

Nakon Stanivukovića novi sastanak: Višković sa Ilićem i banjalučkim odbornicima

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas, u Banjaluci, sa predsjednikom Skupštine Mladenom Ilićem i odbornicima Skupštine grada Banja Luka, saopšteno je iz Vlade.
Kako je navedeno u saopštenju, tokom razgovora, predsjednik Vlade upoznao je odbornike sa zaključcima Republičkog štaba za vanredne situacije i novim, epidemiološkim mjerama, sa posebnim osvrtom na epidemioliošku situaciju u Banjoj Luci.

Višković je istakao je da je u svim gradovima, a pogotovo u Banjoj Luci, kao najvećoj lokalnoj zajednici, potrebno preduzeti energične preventivne mjere, s obzirom na zabrinjavajući rast broja oboljelih od korona virusa.

Naglasio je i da i nadležni organi na nivou grada Banje Luke moraju striktno provoditi naloge i zaključke Republičkog štaba za vanredne situacije.

Istovremeno, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković informisao je odbornike da će Vlada Republike Srpske, direktno i putem javnih preduzeća, na području Banje Luke ove godine izvesti projekte u vrijednosti većoj od 50 miliona KM, navodi se na kraju saopštenja.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button